Pages

EliteTrooper

Friday, 30 March 2012

Shamsidar...

Bila diserahkan isteri kepada boss, Azmin serta merta jadi kaya dan pangkat menjulang dalam parti politik walau dibenci oleh puan presiden. Hebat kan cerita ini?


Pengorbanan yang cukup berbaloi dalam PKR, parti yang penuh skandal seks. Bini pun boleh kongsi.
Kongsi isteri dengan boss, kemudian buat muka sadin macam tak ada apa2. Jadi jutawan laki bini.


Hanya Shamsidar Sahaja Yang Boleh Selamatkan Malaysia


Saya sebenarnya, sudah lama sependapat dengan Datuk S. Nallakarupan dalam soal ini, sudah lama saya fikir untuk menulis posting berkenaan perkara yang ingin Nalla utarakan. Saya, seperti juga Nalla, sangat yakin dan percaya, Hanya Shamsidar Tahrin sahaja yang mampu menyelamatkan negara ini daripada terus dihancurkan oleh Anwar Ibrahim. Shamsidar perlu tampil ke hadapan dan mendedahkan perkara yang sebenar berkenaan diri Anwar dan hubungan intimnya dengan Penasihat PKR itu selama ini. Pendedahan beliau bukalah untuk membuka pekung dan keaiban diri sendiri, sebaliknya demi menyelamatkan rakyat dan negara ini. Saya juga yakin, Shamsidar yang telah pun menunaikan haji di Tanah Suci, benar-benar sudah bertaubat atas segala dosa yang pernah dilakukannya selama ini.


Saya sungguh-sungguh percaya, Shamsidar sudah bertaubat. Namun demikian, demi kebaikan negara dan rakyat, Shamsidar perlu mendedahkan segala-galanya. Sampai bila rakyat perlu diperbodoh dan ditipu oleh Anwar. Dan sampai bila pula Shamsidar sanggup menyembunyikan kisah yang sebenar, sedangkan beliau mempunyai tanggungjawab yang besar bagi menyelamatkan negara ini. Shamsidar perlu mendedahkan siapakah Anwar dan sejauh mana hubungan mereka terjalin selama ini. Pendedahan Shamsidar mampu meleyapkan fitnah yang sedang melandan negara tercinta kita ini.


KUALA LUMPUR 10 Dis. - Isteri Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Shamsidar Taharin dicabar menjelaskan perlakuan sebenar suaminya serta ketua pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim bagi menyelamatkan rakyat daripada terus ditipu. Bekas rakan karib Anwar, Datuk S. Nallakaruppan berkata, beliau membuat cabaran itu kerana bosan terhadap kuasa 3A (Anwar, Azmin Ali dan Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail) yang sehingga kini belum menjawab setiap cabaran dilakukannya kepada mereka agar menceritakan perkara sebenar.


Beliau amat yakin Shamsidar mempunyai pengetahuan luas mengenai Anwar kerana kedua-duanya mempunyai hubungan amat rapat suatu ketika dahulu. "Shamsidar bukan saja arif mengenai suaminya, malah turut mengenali siapa Anwar sebenar. "Dia tidak sepatutnya hanya memikirkan tentang suami tetapi perlu juga memikirkan kepentingan rakyat dan negara agar tidak terus ditipu dengan membongkarkan segalanya," katanya kepada Utusan Malaysia, di sini hari ini.


Beliau mengulas dakwaan bekas Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datin Saidatul Badru Tun Said Keruak semalam yang mendakwa parti itu tidak akan berubah menjadi lebih baik kerana ia adalah hak mutlak Anwar. Menurut Saidatul Badru, bukti kepada dakwaannya itu adalah pemilihan yang berlangsung baru-baru ini didominasi oleh calon pilihan Anwar termasuk Azmin, Tian Chua dan anaknya, Nurul Izzah Anwar.


Nallakaruppan berkata, beliau dalam masa sama mahu Anwar jujur dan menjadi 'lelaki sejati' dengan mengakui kesilapan dan menceritakan kebenaran kepada umum. "Usahlah terus menulis skrip filem untuk dilakonkan Azizah dan diarahkan Azmin. Rakyat bukan bodoh dan sentiasa menilai pergerakan anda sejak 1998 lagi," katanya. Sementara itu, beliau turut menempelak sikap Ahli Parlimen pembangkang yang beria-ia mempertahankan Anwar daripada dikenakan tindakan ekoran mengaitkan Israel dengan gagasan 1Malaysia kelmarin.


"Kenyataan dikeluarkannya itu secara jelas hanya untuk mengaburi kes moral yang sedang dihadapi. Beliau cuba menutup segalanya dengan melakukan apa saja seolah-olah tidak melakukan kesalahan. "Itulah yang dilakukannya pada 1998 dahulu hingga ramai orang terpedaya. Anwar melakukan bermacam-macam perkara demi menutup kesilapannya ketika itu, takkan mereka (pemimpin pembangkang) tidak tahu," katanya.

sumber: AZLI

3 comments:

 1. memang ditunggu-tunggu oleh semua rakyat malaysia...

  berani kerana benar...

  ReplyDelete
 2. Salam Ziarah.
  Mohon utk linkkan blog saya di sini . Blog saya : ibm-akusayangumno.blogspot.com.
  Terima kasih. Blog tuan telah saya linkkn di blog saya. Selamat berjuang. ~ IBM

  ReplyDelete
 3. akan dilinkkan.. teruskan berjuang

  ReplyDelete

Destroyers

RoyalSquad

undseige (penyusun)