Pages

There was an error in this gadget

EliteTrooper

Friday, 30 March 2012

Shamsidar...

Bila diserahkan isteri kepada boss, Azmin serta merta jadi kaya dan pangkat menjulang dalam parti politik walau dibenci oleh puan presiden. Hebat kan cerita ini?


Pengorbanan yang cukup berbaloi dalam PKR, parti yang penuh skandal seks. Bini pun boleh kongsi.
Kongsi isteri dengan boss, kemudian buat muka sadin macam tak ada apa2. Jadi jutawan laki bini.

Monday, 26 March 2012

hipokrasi - PAS wajar dibenamkan

Teruskan AUTA dan tipu rakyat yang nyata2 telah dibodohkan.

Pembohong kalau tak tahu aktiviti sebenar Anwar.
Nik Aziz, kamu bertanggung jawab kerosakan agama dan bangsa kerana Anwar


Saturday, 17 March 2012

PAS BALING pilih DR. HASAN ALI.

Siapa pilihan rakyat Baling sekarang boleh kita lihat fenomena ini. PAS, PKR dan DAP sedang ditelanjangkan oleh Dr Hasan Ali. Orang kampung menerima orang yang ikhlas dan jujur. Kini mula memahami apa yang wujud dalam PAS sekarang. Parasit bermaharaja lela.

Friday, 16 March 2012

kenapa "sayang" Nuar kepada Israel? .... Melayu pertama berbuat demikian..



Betul ke apa yang dia ungkapkan semasa wawancara WSJ. Maksud kata2nya memberi maksud bahawa dia "Ingin selamatkan Israel" atas apa jua keadaan. WSJ membuat pindaan kemudiannya untuk menyelamatkan Nuar, namun ia masih lagi gagal ....

Tuesday, 13 March 2012

Cara tercanggih perdaya puak taksub... jom layan..

macam tu lah cara pas brader.. apa nak buat.. pentabsub giler suka itu macam..

kang kata lebih-lebih kata kutuk tanpa hala tuju.. tapi itulah realiti minded orang beb.. asal berlakon je sikit.. kasi tunjuk punyalah zuhud.. sebarkan kepada umum.. dan ramai pulok yang ngoi tak boleh berfikir.. apakah sumbangan sebenar beliau ini untuk dunia Islam secara amnya...

Thursday, 8 March 2012

500 ribu orang serbu ceramah Anwar di Perak.



Kesesakan jalan yang teruk sepanjang 30 kilometer.., talian komunikasi hampir lumpuh akibat dari permintaan melebihi had.., dan juga puluhan ribu sukarelawan terpaksa dikerahkan semasa ceramah Anwar di kawasan Perak Tengah semalam.

Friday, 2 March 2012

Apakah ada amalan free-sex dalam PKR ?

Hairan!!!!!Wan Azizah tahu suaminya Anwar memang tak senonoh. Bukan lelaki gentleman seperti yang dia inginkan. Azizah juga tahu hubungan Anwar dengan Sukma, dengan Azizan, dengan Meor dan lain-lain lelaki. Azizah juga tahu hubungan Anwar dengan Shamsidar dan wanita lain termasuk isteri orang. Azizah juga tahu mengapa Anwar tak nak bagi DNA secara sukarela. Azizah tahu segala kegiatan gelap suaminya. Azizah juga tahu Anwar macam sumpah-sumpah, kejap boleh baca khutbah kejap lagi jadi 'kaki redah'.

Apa kaitan Anwar dengan Pakistan? Kenapa Anwar berang?

Anwar MARAH Kecuaian Kakitangan PKR



Ibupejabat PKR semalam senyap sunyi bila menerima panggilan telefon daripada ISLAMABAD.

Destroyers

RoyalSquad

undseige (penyusun)